Artikler

Liemarka - sluttføring av arbeider

09.07.19 09.52
av Stein Erik Halck

Liemarka - sluttføring av arbeider

Som mange har lagt merke til er opprydding etter graving av strømkabler fra Øyvatn og innover mot Kråkehaugen ikke sluttført som avtalt. Dette er Hallingdal Kraftlag gjort kjent med. Dette skal det nå ryddes opp i - se mer informasjon under.

Les mer...
Liemarka Vel på Vassfartoppen lør 23feb

21.02.19 22.23
av Odd Marius Rosvold

Liemarka Vel på Vassfartoppen lør 23feb

To representanter fra Liemarka Vel, vil være tilgjenglige på Vassfartoppen lørdag 23 feb.kl.14-16. Om noen i Liemarka har noen aktuelle saker på hjertet(skiløyper, stimerking, gapahuk) eller noen ideer de vil "lufte", så er de velkomne. Med vennlig hilsen Styret Liemarka Vel

Les mer...
Nye styreleder og kasserer Liemarka vel

11.09.18 19.12
av Kai Arne Ødegård

Nye styreleder og kasserer Liemarka vel

Kai Arne Ødegård leder Liamarka Vel, hytte Bådstjernlia kjøpt 2014. Fra Sylling i Lier,samboer og til sammen 4 voksene barn. Ønsker alle medlemmer og ikke medlemmer velkommen til en prat om hvordan vi skal ta vare på dette fine området vårt. Kaffen er alltid klar. Tore Flygind kasserer 64 år, gift med Gerd. Bosatt i Asker og har 2 voksne barn. Bygde hytte på Kråkehaugen i 2011 og synes vi er heldige som har fått mulighet til å etablere oss i Liemarka med hyggelig miljø og flott terreng.

Les mer...